15. konferenca slovenskih energetikov CIGRE-CIRED Laško

25. 10. 2021 | Novica
BeeIN je prispeval k letni konferenci CIGRE-CIRED kot srebrni sponzor.

Elektroenergetski sektor se dobro zaveda svoje ključne vloge pri razogličenju našega gospodarstva in družbe. Na letni konferenci CIGRE-CIRED so znanstveniki in strokovnjaki s tega področja predstavili izbor kakovostnih prispevkov, v katerih iščejo nove načine za preoblikovanje elektroenergetskega sektorja v smeri digitalne, trajnostne in ekonomsko uspešne preobrazbe. To vidimo kot izkaz odličnosti slovenske energetike ter znamenje upanja v uspešno prihodnost.

Predstavniki BeeIN-a smo se udeležili več sej, ki so bile tematsko prepletene in so potekale vzporedno v štirih dvoranah, v vmesnem času pa smo bili prisotni tudi na razstavnem prostoru, kjer smo se povezovali z elektroenergetskimi umi in nudili informacije z aktualnih področij ter razpravljali o možnostih sodelovanja.

Z udeležbo in sponzorsko podporo smo pokazali visoko zanimanje za elektroenergetsko industrijo, ki ji z vsakdanjimi dejavnostmi namenjamo veliko pozornosti z vključevanjem ekosistemskih partnerjev in ob tem stremimo k trajnostni, digitalni ter zeleni prihodnosti.

Povezava do CIGRE-CIRED spletne strani je na voljo TU.

15. konferenca slovenskih energetikov CIGRE-CIRED Laško